Elérhetőség ellenőrzése:

PANORÁMÁS,KELLEMES,HANGULATOS

Szobáink

Fülöp-hegyre néző felújított szoba

Fülöp-hegyre néző felújított szoba

A Fülöp-hegyre néző, teljesen felújított 5 ágyas szobáink igényes balatonparti szállást biztosítanak vendégeink számára. Mindegyik felújíított szoba klimatizált és fűthető, lifttel megközelíthető, saját zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Ezekből a 18 m²-es, új bútorokkal berendezett szobákból meseszép panoráma nyílik a Fülöp-hegyre. 53 Tovább szobás közvetlen vízparti szálláshelyünk 24 szobával rendelkezik ebből a szobatípusból. Ingyenes strandbelépőt biztosítunk vendégeinknek a révfülöpi Szigeti strandra és a Császtai strandra. Továbbá drinkbárunk, kültéri és beltéri sporteszközeink, játékaink is a felhőtlen kikapcsolódást szolgálják minden korosztálynak.
Felújított szobáink egységesen 3 modern egyszemélyes ággyal és 1 kényelmes emeletes ággyal vannak berendezve, akár 5 vendég kellemes szállását biztosítják. A hangulatos szobához saját, igényes zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Az ágyak és az emeletes ágyak is 90 x 200 cm-es, 5 zónás anatómiai táskarugós szállodai matraccal rendelkeznek, az egyszemélyes ágyak franciaággyá alakíthatók. LCD TV kábelcsatornákkal és az ingyenes nagy sebességű WiFi elérés az alapfelszereltséghez tartozik. A szobákat ruhásszekrény, éjjeliszekrények, olvasólámpák teszik otthonossá, továbbá az ablakok fényzáró függönnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Ágyneműhuzatot, törölközőt és hajszárítót biztosítunk. Minden emeleten van közös hűtőszekrény. Szálláshelyünk bababarát.
Balatonra panorámás régi erkélyes szoba

Balatonra panorámás régi erkélyes szoba

Gyönyörű balatoni panorámával rendelkező, erkélyes, 5 ágyas régi szobáink kellemes balatonparti szállást biztosítanak vendégeink számára. Régi szobáink részleges felújításra kerültek, és új berendezést kaptak, azonban a klíma és a fűtés nem került kialakításra. Ezek az erkélyes, 18 m²-es szobák lifttel Tovább megközelíthetők, saját - nem felújított - zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. A szobából és az erkélyről is csodálatos balatoni panoráma tárul a vendégek elé. 53 szobás közvetlen vízparti szálláshelyünk 24 szobával rendelkezik ebből a szobatípusból. Ingyenes strandbelépőt biztosítunk vendégeinknek a révfülöpi Szigeti strandra és a Császtai strandra. Továbbá drinkbárunk, kültéri és beltéri sporteszközeink, játékaink is a felhőtlen kikapcsolódást szolgálják minden korosztálynak.
Balatonra panorámás régi szobáink egységesen 3 modern egyszemélyes ággyal és 1 kényelmes emeletes ággyal vannak berendezve, akár 5 vendég kellemes szállását biztosítják. A hangulatos szobához saját - nem felújított - zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Az ágyak és az emeletes ágyak is 90 x 200 cm-es, 5 zónás anatómiai táskarugós szállodai matraccal rendelkeznek, az egyszemélyes ágyak franciaággyá alakíthatók.
Az ingyenes nagy sebességű WiFi elérés az alapfelszereltséghez tartozik. A szobákat ruhásszekrény, éjjeliszekrények, olvasólámpák teszik otthonossá, továbbá az ablakok sötétítő függönnyel, szúnyoghálóval felszereltek, az erkélyeken teraszbútor van. Ágyneműhuzatot, törölközőt, hajszárítót és ventilátort biztosítunk. Minden emeleten van közös hűtőszekrény. Szálláshelyünk bababarát.
Balatonra panorámás régi családi szoba

Balatonra panorámás régi családi szoba

Nagy alapterületű, 2 hálószobás, erkélyes, gyönyörű balatoni panorámával rendelkező 8 ágyas régi családi szobáink tágas balatonparti szállást biztosítanak vendégeinknek. Családi szobáink részleges felújításra kerültek, és új berendezést kaptak, azonban a klíma és a fűtés nem került kialakításra.
50 m² alapterületű Tovább családi szobáink lifttel megközelíthetők, 8 m²-es Balatonra néző erkéllyel, 2 külön nyíló hálószobával, előszobával, 1 saját - nem felújított - zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. Teljes balatoni kilátása nyílik az erkélyről és az egyik vagy mindét hálószobából. 54 szobás közvetlen vízparti szálláshelyünk 5 szobával rendelkezik ebből a szobatípusból. Ingyenes strandbelépőt biztosítunk vendégeinknek a révfülöpi Szigeti strandra és a Császtai strandra. Továbbá drinkbárunk, kültéri és beltéri sporteszközeink, játékaink is a felhőtlen kikapcsolódást szolgálják minden korosztálynak.
Balatonra panorámás, 2 hálószobás családi szobáink akár 8 vendég kényelmes szállásaként szolgálhatnak. A hálószobák és a fürdőszoba az előszobából nyílnak. Mindkét hálószobájuk 2 -2 modern egyszemélyes ággyal és 1-1 emeletes ággyal van berendezve. Pótágyazhatók. Az ágyak és az emeletes ágyak is 90 x 200 cm-es, 5 zónás anatómiai táskarugós szállodai matraccal rendelkeznek, az egyszemélyes ágyak franciaággyá alakíthatók. Az ingyenes nagy sebességű WiFi elérés az alapfelszereltséghez tartozik. A szobákban az ágyak mellett éjjeliszekrények vannak, az ablakok sötétítő függönnyel, szúnyoghálóval felszereltek, az erkélyeken teraszbútor van, az előszobában nagy ruhásszekrény. Ágyneműhuzatot, törölközőt, hajszárítót és ventilátort biztosítunk. Minden emeleten van közös hűtőszekrény. Szálláshelyünk bababarát.
10 fős emeletes ágyas szoba

10 fős emeletes ágyas szoba

Balatonra néző régi 10 fős emeletes ágyas szobaNagy alapterületű, 2 hálószobás, erkélyes, gyönyörű balatoni panorámával rendelkező 10 ágyas régi szobánk tágas balatonparti szállást biztosít. A szoba részleges felújításra került, azonban a klíma és a fűtés nem került kialakításra.
Az 50 Tovább m² alapterületű 10 fős emeletes ágyas szoba lifttel megközelíthető, 8 m²-es Balatonra néző erkéllyel, 2 különnyíló hálószobával, előszobával, 1 saját - nem felújított - zuhanyzós fürdőszobával, összesen 2 toalettel rendelkezik. Balatoni kilátása nyílik az erkélyről és az egyik hálószobából. 54 szobás közvetlen vízparti szálláshelyünk 1 szobával rendelkezik ebből a szobatípusból. Ingyenes strandbelépőt biztosítunk vendégeinknek a révfülöpi Szigeti strandra és a Császtai strandra. Továbbá drinkbárunk, kültéri és beltéri sporteszközeink, játékaink is a felhőtlen kikapcsolódást szolgálják minden korosztálynak.
Balatonra panorámás, 2 hálószobás, 10 fős emeletes ágyas szobánk akár 10 vendég kényelmes szállásaként szolgálhatnak. A hálószobák, a fürdőszoba és a külön toalett is az előszobából nyílnak. Nagyobbik hálószobájuk 3 modern modern, fémvázas IKEA-s emeletes ággyal van berendezve, kisebbik hálószobájukban 2 IKEA-s emeletes ágy van. Az emeletes ágyak 90 x 200 cm-es, fekvőfelülettel rendelkeznek, kényelmes habszivacs matraccal. Az ingyenes nagy sebességű WiFi elérés az alapfelszereltséghez tartozik. A szobában éjjeliszekrények vannak, az ablakok sötétítő függönnyel, szúnyoghálóval felszereltek, az erkélyen teraszbútor van, az előszobában nagy ruhásszekrény. Ágyneműhuzatot, törölközőt, hajszárítót és ventilátort biztosítunk. Minden emeleten van közös hűtőszekrény. Szálláshelyünk bababarát.