TÁBOROK,RENDEZVÉNYEK,TALÁLKOZÓK

Csoportok

Foglaljon szállást kedvezményes áron már 20 főtől! Szervezőknek külön kedvezmények!


Bármilyen tábort, rendezvényt, vagy csoportos kirándulást szervez, nálunk jó helyen jár! Legyen az edzőtábor, sporttábor, osztálykirándulás, nyári tábor, céges vagy családi rendezvény, találkozó, csapatépítő! Házias étterem, különtermek, szolgáltatások, játék és sportolási lehetőség a szállóban és a környéken, strandbelépő, a közelben rengeteg program és látnivaló.

CSOPORTOS ÁRAK

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

REMEK HELYSZÍN

Balatonparti 4 szintes, 53 szobás szállónk jól bevált táborhelyszín és rendezvényhelyszín, fő profilunk csoportok fogadása 20 főtől akár 270 főig, márciustól egészen október végéig. Szálláshelyünk mindössze 100 méterre van az északi part egyik legnépszerűbb strandjától, a révfülöpi Szigeti-strandtól, és a 20 perc sétára található Császtai strandtól, melyekre minden vendégünknek ingyen strandbelépőt biztosítunk!  

Kellemes szobáink, házias éttermünk, segítőkész személyzetünk, szolgáltatásaink és egy hektáros kertünk garantálja a felhőtlen kikapcsolódást márciustól október végéig minden korosztály számára!

HATALMAS TERÜLET

A szálló hatalmas kertjében, a napozni, pihenni és sportolni vágyók egy homokos focipályát, egy homokos röplabdapályát, tollashálót, ping-pong asztalt, lengőtekét, kosárpalánkot, napozó ágyakat és a napozóstéget, 100 m-re nagyméretű füves focipályát tudnak igénybe venni. A közeli iskola univerzális tornaterme bérelhető. Az aulában büfé, biliárd, csocsó, darts, léghoki, nagyméretű okos TV-k. Technikai eszközökkel felszerelt két termünk és aulánk előadásokra, rendezvényekre, csapatépítésre, találkozókra, kiállításokra tökéletesen alkalmas.

VÁLTOZATOS ÉTKEZÉSI LEHETŐSÉGEK

Házias éttermünkben biztosítjuk a speciális diétát követő vendégek (laktóz-,glutén-, vegetáriánus) számára is a megfelelő ételeket! A csoportoknak igény szerint többféle ellátást kínálunk: reggeli, félpanzió, teljes étkezés, sportolói adag.

KÉRJEN AJÁNLATOT

Írjon nekünk!

Szakértelem, Ügyfélorientáltság

10 éves tapasztalat csoportos foglalásokban.Személyes kapcsolattartás szakértő kollégáinkkal Rugalmasság, megbízhatóság, segítség a szervezésben Odafigyelés a foglalás részleteire és a különleges igényekre

Bármilyen csoport formátum

A szálló kiválóan alkalmas kisebb, átlagos és nagy csoportok számára minden korosztályból, mivel 5-6 fős szobákat kínál a csoportok résztvevőinek és külön szobákat a csoport vezetőinek. A csoport beosztása könnyen tervezhető, mivel minden szobában 3-4 egyszemélyes ágy és egy emeletes ágy van. Mivel mindegyik ágy 5 zónás 90 x 200 cm-es táskarugós szálloda matraccal rendelkezik, az emeletes ágyak alsó szintje is kényelmes felnőttek részére.

Ételek, Italok

A csoportoknak szezontól függően reggelit, félpanziós ellátást vagy teljes étkezést hideg csomag lehetőséggel kínálunk előzetes kérésre. Ezen felül van büfé hideg és meleg italokkal, nassolni valókkal, jégkrémmel. Ezenkívül kérésre bográcsot, nyársat biztosítunk. Ételérzékeny étkezés és sportolói étkezés is elérhető.

Biztonság

Révfülöpön eleve jó a közbiztonság, emellett a szállóban minden közös helyiség kamerával megfigyelt és rendelkezik tűzbiztonsági rendszerrel. A recepciónk 24 órán keresztül működik Udvara körbe van kerítve, így kisebb gyermekek részére is biztonságos.

Szolgáltatások

Különtermek, tágas aula, büfé, terasz, nagy sebességű WiFi mindenhol, az aulában okos LCD TV,  csocsó, darts, léghoki, biliárd. A 10.000 nm-es panorámás kertben hatalmas füves terület, homokos röplabdapálya, ping-pong asztal, tollasháló, lengőteke, kosárpalánk, napágyak, napozóstég, tűzrakóhelyek. 100 m-re nagyméretű füves focipályát tudnak igénybe venni. A közeli iskola univerzális tornaterme és kézilabdapályája bérelhető.

Ingyen strandbelépő

Vendégeinknek mindkét révfülöpi strandra ajándék belépő a teljes itt tartózkodásra. A Szigeti strand a szálló bejáratától 100 méterre van, a Császtai strand pedig 20 perc sétatávolságra.