TÁJÉKOZTATÓ

A-Z

Tájékoztatónk segítségével szeretnénk Önöknek bemutatni szálláshelyünk szolgáltatásait, illetve szeretnénk felhívni figyelmüket a legfontosabb tudnivalókra, ezzel is hozzájárulva a nyugodt, zavartalan révfülöpi tartózkodásukhoz!

A
Allergén mentes termékek

Az étkezések alkalmával laktózmentes-, gluténmentes-, vegetáriánus ételkínálatot tudunk kérésre biztosítani az éttermünkben.

Ágynemű és törölköző cseréje, takarítás

Az ágyneműket, törölközőket minden 7. éjszaka után cseréljük, de igény esetén, külön díjért, lehetőség van cserére, illetve az ágynemű és törölköző csere mellőzésére is. Kérésével forduljon a recepcióhoz! A törölköző megtalálható a szobába bekészítve. Elutazáskor a törölközőt, ágyneműt kérjük a szobában hagyni. A szállodai szobákat kedves Vendégeink tartózkodása során minden 7. nap takarítjuk

B
Bankautomata

OTP ATM 8253, Révfülöp, Füredi út 13.

Biliárd
A szálloda földszintjén, a Drinkbár mellett található. Eszközökért, bővebb információért kérjük, forduljanak a Drinkbárban dolgozó kollégákhoz. A szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.

Biztonságos csomagmegőrzés
Érkező és elutazó vendégeink részére a csomagtárolóban biztosítunk megőrzési- és tárolási lehetőséget.

Buszparkoló
A szálló nyitott parkolójában, a kijelölt helyen ingyenesen biztosított.

C
Csocsó

Az épület földszintjén, a Drinkbár mellett található. A szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.

D

Darts
Az épület földszintjén, a Drinkbár mellett található. A szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.

Dohányzás

A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény módosításának értelmében 2012. április 1-től szigorúan tilos a zárt térben történő dohányzás, így kérnénk a dohányzás mellőzését a szobákban, szobai teraszokon egyaránt! Dohányzásra csak és kizárólag a szálló bejáratától számított 5 méterre, illetve az étterem teraszán kijelölt dohányzóhelyeken van lehetőség!
Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a szobákban füstérzékelő berendezés került elhelyezésre, amely füst esetén jelez a recepción. Amennyiben dohányfüst miatt megszólal a tűzjelző berendezés, 10.000,- Ft költséget számítunk fel az adott szobára!

Drinkbár

Az épület földszintjén található Drinkbár többek között kávé-, tea-, sör-, bor-, rövidital- és koktélkülönlegességekkel várja a kedves Vendégeket. 06.,07.,08. hónapokban a hét minden napján, 7:00-22:00 óra között, az év többi részében 7:00-21:00 óra között

E

Ebéd
Ebédet kizárólag csoportos vendégeinknek, előzetes megrendeléssel biztosítunk 12:30-14:00 óra között éttermünkben.

Elektronikus számlázás

Új környezetkímélő megoldásként az elektronikus számla azonnal a vendég e-mail postaládájában landol. Az elektronikus továbbítás mellett továbbra is lehetőség van a hagyományos papír alapú, nyomtatott verzió átvételére.

Érkezés / Elutazás

Érkezés napján a szoba 14:00 órától vehető igénybe, távozás napján pedig 10:00 óráig áll Vendégeink rendelkezésére. A korai érkezés, vagy a hosszabbítás lehetőségéről és díjszabásáról a mindenkori árlistában ill. a recepción érdeklődhetnek kedves Vendégeink. Számláját már az elutazás napján reggel, vagy az azt megelőző este is ki tudja egyenlíteni, így elkerülhető a várakozás miatti sorban állás.

Elveszett és talált tárgyak

Amennyiben tartózkodása során bármit elvesztett, kérjük, forduljon a recepcióhoz. Ugyanígy a recepciót kérjük értesíteni, ha Ön talált valamit. A szobában vagy az épületben hagyott talált tárgyakat leltárba vesszük, 1 éven keresztül őrizzük meg. Ezen időn belül tudjuk kérésére utánvétellel postázni a mindenkori hivatalos postai csomagküldési díjszabályzat szerint.

Etetőszék
Kérésére díjtalanul biztosítjuk éttermünkben, a szobába a mindenkori árlista szerinti kedvező díjért igényelhető.

F

Fizetési módok

Készpénzes fizetés magyar forinttal lehetséges, emellett VISA, MasterCard, Maestro típusú bankkártyát, OTP, MKB és K&H Szép kártyát is elfogadunk.

SZÉP kártyák esetében az alábbi módon tudja átutalni az összeget:

K&H Szépkártya elfogadóhely

K&H SZÉP kártyával: az utaláshoz a K&H SZÉP kártya központtal kell felvenni a kapcsolatot.
MKB Szépkártya elfogadóhely

MKB SZÉP kártya esetében: kérjük, küldje el a SZÉP kártya azonosítóját és a kártya tulajdonos nevét, amely alapján küldeni fogunk egy előrefizetési azonosítót, amellyel az MKB SZÉP kártya honlapjáról tudja elindítani a tranzakciót.
OTP Szépkártya elfogadóhely

OTP SZÉP kártyával: a SZÉP kártya honlapján keresztül tudja átutalni az összeget. Kérjük, ebben az esetben feltétlenül küldje el a tranzakciós bizonylatot, az utaló nevét és számlázási címét a recepciohotelrev@gmail.com e-mail címre.

GY

Gyógyszertár

Mandragóra Gyógyszertár, 8253 Révfülöp Villa-Filip tér 3., Tel: +36 87 464-065

Gyermekágy

Kérésére babaágyat, pótágyat biztosítunk előzetes egyeztetés alapján, korlátozott számban, korlátozott szobákban, a mindenkori árlistában szereplő áron. Kérésével forduljon a recepcióhoz!

H

Hajszárító

Elérhető a recepción.

Háziállatok

A szálló „egészségügyi kiskönyvvel” rendelkező, kizárólag szobatiszta kutya, macska fogadását biztosítja külön szolgáltatási díj ellenében, az arra kijelölt, nem szőnyegezett szobákban, ellátás és egyéb felszerelés nélkül a szálló szabályainak elfogadása és betartása mellett. A szálló belső közösségi tereibe (étterem, drinkbár) közegészségügyi okokból kisállat nem vihető be.

Hidegcsomag

7:00 óra előtti elutazás esetén előző napi megrendelése alapján, reggeli helyett, díjmentesen hidegcsomagot biztosítunk. Kérését kérjük, hogy a recepción jelezze a távozás előtti napon legkésőbb 16:00 óráig!

I

Internet

Szobáinkban és a közösségi terekben lehetőség van térítésmentes vezeték nélküli (wi-fi) internet használatára.

Irodai szolgáltatás

Amennyiben fénymásolni vagy nyomtatni szeretne, kérjük, forduljon a recepcióhoz! A szolgáltatás felár ellenében érhető el. Szkennelési igényét a munkatársaink díjmentesen intézik.

Íróeszköz, boríték, papír

Igény esetén – külön díjért biztosítjuk. Kérjük, forduljon a recepcióhoz.

K

Konferenciák, rendezvények

Eltérő nagyságú, jól felszerelt, összenyitható termeinkben exkluzív helyszínt biztosítunk konferenciák, tréningek, workshoppok és magánjellegű rendezvények megszervezéséhez. Kérésével forduljon a recepcióhoz, készséggel áll rendelkezésre!

L

Léghoki
Az épület földszintjén, a Drinkbár mellett található. A szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.

M

Műszaki problémák

A szobában adódó vagy a szálló területén észlelt műszaki hibákat kérjük, jelezze a recepción!

N

Nyitvatartás

Étterem:
– Reggeli: 7:00 – 10:00
– Ebéd: 12:30 – 14:00
– Vacsora: 18:00 – 20:00
Drinkbár: 07:00-23:00

O

Online tevékenység

Amennyiben következő itt tartózkodására szeretne szobát foglalni, forduljon a recepcióhoz vagy látogassa meg a honlapunkat a www.beachszallorevfulop.hu oldalon

Orvosi ellátás

A rendelések időpontjáról, nyitvatartásról érdeklődjön a recepción! Kollégáink készséggel segítenek Önnek.

P

Ping-pong asztal
Az épület földszintjén, a Drinkbár mellett található. A szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.


Parkolás

Vendégeink közvetlen a szálló előtti parkolóban ingyenesen parkolhatnak. Busszal az utván, a szálló előtti parkolóban lehet megállni. A szabadtéri parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek, az itt elhelyezett tárgyakért, gépkocsikért, az abban lévő értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget. Bővebb információ a recepción.

R

Révfülöp megközelíthetősége:

A települést keresztezi a 71-es főút, így autóval egyszerűen megközelíthető, de vonattal is könnyen elérhető a Székesfehérvár–Balatonfüred–Tapolca-vasútvonalon utazva Révfülöp vasútállomásig, amely a település központjában található.

Hajóval a Balaton déli partjáról a Balatonboglár és Révfülöp között közlekedő rendszeres átkelőjárattal lehet eljutni a településre. A két helység között 5 kilométer széles a Balaton,a hajók naponta több alkalommal is megteszik a távot, a menetidő mindössze 25 perc.

Révfülöpről indul északi irányban a 7314-es út Kővágóörs és Köveskál irányába; országos közútként számozódik emellett még az a bő 1 kilométeres útszakasz, amely a község északi részét köti össze a 71-es főút pálkövei szakaszával (73 125-ös út)

Recepció

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére 08-20 óra között személyesen

Reggeli

Minden nap 7:00-10 óra között svédasztalos reggelivel várjuk éttermünkben.

S

Sportolási lehetőségek

Kisméretű füves focipálya, homokos röplabdapálya, tollasháló, ping-pong asztal, lengőteke, kosárpalánk.

Strand belépő a Szigeti strandra és a Császtai strandra

Minden vendégünk számára ingyen biztosítjuk.

Sz
Számítástechnikai segítségnyújtás

Amennyiben számítástechnikai segítségre lenne szüksége, kérem, jelezze a recepción.

T
Takaró

Kérésre plusz takarót biztosítunk – kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Tartalék párna

Kérésére igényelhető tartalékpárnát biztosítunk. Kérjük forduljon a recepcióhoz!

Televíziós csatornák, Tv

A Fülöp-hegyre náző felújított szobákban korszerű, színes Tv található távirányítóval, előre programozott hazai és külföldi programválasztékkal. A szobában található mappában találja a csatorna kiosztást. Technikai segítséget szívesen nyújtanak munkatársaink

Tűzvédelem

Kérjük, nézze át figyelmesen a szobában található mappábanelhelyezett térképen a vészkijáratok helyét. A folyosón zölden világító táblák jelzik a vészkijáratokhoz vezető legrövidebb utat.Minden emeleten jól látható jelöléssel találhatók a tűzoltó-készülékek. Tűz esetén a liftet ne használja! A tűzlépcsőn keresztül a földszintre és onnan az utcára juthat!

V

Vacsora

Vacsorát kizárólag csoportos vendégeinknek, előzetes megrendeléssel, szerződés szerint biztosítunk 18:00-20:00 óra között éttermünkben.

Vendégészrevételek és vélemények

Célunk a hozzánk érkező vendégek igényeinek maximális kiszolgálása. Amennyiben valamelyik szolgáltatásunkkal nem elégedett, kérjük, azonnal forduljon az illetékes részleg dolgozóihoz, vezetőjéhez vagy a recepción jelezze a problémát.