Elérhetőség ellenőrzése:

BEACH SZÁLLÓ RÉVFÜLÖP

Szállóról

A vízparti Beach Szálló Révfülöpben, a Balaton északi partján, közvetlenül a vízparton 4 szinten 53 szobában összesen 270 ágy áll a vendégeink rendelkezésére. A Beach Szálló Révfülöp csoportoknak és egyéni vendégeknek is kiváló választás! Igényes balatonparti szálláshely kedvező áron!

10 éve működő szálláshelyünk jól bevált tábor helyszín! Számtalan sportolási, szórakozási lehetőséggel a szállóban és a közelben, ingyenes strandbelépővel a mindössze 100 méterre lévő Szigeti Strandra és a 20 perc sétára lévő Császtai strandra!!! A szálló, Révfülöp és a Káli-medence látnivalói, programjai garantálják minden korosztály felhőtlen pihenését és szórakozását! 

A szálló hatalmas közvetlen vízparti zöldterülettel rendelkezik, ahol a napozni, pihenni és sportolni vágyók egy homokos focipályát, egy homokos röplabdapályát, tollashálót, ping-pong asztalt, lengőtekét, kosárpalánkot, napozó ágyakat és a napozóstéget, 100 m-re nagyméretű füves focipályát tudnak igénybe venni. A közeli iskola univerzális tornaterme bérelhető. Az aulában büfé, biliárd, csocsó, darts, léghoki, nagyméretű okos TV-k. Technikai eszközökkel felszerelt két termünk és aulánk előadásokra, rendezvényekre, csapatépítőre, találkozókra, kiállításokra tökéletesen alkalmas.

Szobáinkban összesen 270 férőhely van, ebből 168 fekvőhely egyszemélyes ágy és 108 fekvőhely emeletes ágy. A felújított oldalon 72 db egyszemélyes ágy és 24 db emeletes ágy van, összesen 120 férőhely. A régi oldalon 92 egyszemélyes ágy és 29 emeletes ágy van, összesen 150 férőhely.  

ISMERJE MEG TÖRTÉNETÜNKET

A kezdetek

A szálló 1974-1976-ban épült. Jelenlegi tulajdonosa a Hotel Révfülöp Kft. 2007-ben vásárolta meg az ingatlant, és folyamatosan fejlesztette, üzemeltette a nyári szezonokban, diákszállóként, nyári táborok helyszíneként. 2020-ban sikerült pályázattal 77 millió forint GINOP 4.1.4-19-2020. energetikai forrásból egyrészt energetikai beruházást megvalósítani. Ezáltal 2021 nyarára az épületben a hűtés-fűtés és a melegvíz korszerűsítés hőszivattyús rendszerrel, homlokzati hőszigetelés, nyílászárók cseréje, napelem telepítés, és korszerű led világítási hálózat kialakítása valósult meg. Ezzel egy időben, további forrásból a Fülöp-hegy felőli oldalon 24 szoba teljeskörűen felújításra került, erkélyek beépítésével és új fürdőszobákkal. A felújítás első üteme 2021. május 30-án zárult.

Tervezzük még további 36 szoba teljes felújítását, mert elsődleges célunk, hogy egész évben tudjuk üzemeltetni a szálláshelyet. További távlati céljaink között szerepel egy wellness központ kialakítása.