KEDVEZMÉNYEK ÉS TÖRZSVENDÉGPROGRAM

KEDVEZMÉNYEK
Csoportoknak

Csoportokra vonatkozó kedvezményes árainkat, feltételeinket, kedvezmények megtekintéséhez kérem látogassa meg a Csoportos árak menüpontot

KEDVEZMÉNYEK
Magánvendégeknek

Gyerekkedvezmények: A szolgáltató azon vendégei részére, akik gyermekkel érkeznek, kedvezményeket biztosít. Pótágy, vagy babaágy elhelyezésére csak bizonyos szobatípusokban van lehetőség. Szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén 0 – 3 éves korig a kedvezmény mértéke 100% ,3-6 éves korig 50%, 6-12 éves korig 30%, kedvezmény 12 éves kor felett nincs gyerekkedvezmény.

TÖRZSVENDÉG PROGRAM

Magánvendégeknek

 Térjen vissza hozzánk és hűségét megháláljuk!

Legyen visszatérő Vendégünk és részesüljön még több kedvezményben! Szállodánk törzsvendég kártyájával az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Önnek:

Programunka történő bekerülés feltételei

5%

Az 5%-os törzsvendég kedvezmények azon Vendégeink számára elérhetőek,

  • Akik az igénylés napjától számított 5 éven belül, legalább egy alkalommal közvetlenül szállónknál foglalták le szállásukat  
  • A foglalás minden esetben a kedvezményt igénylő Vendégünk nevére került rögzítésre. 

10%

A 10%-os törzsvendég kedvezmények azon Vendégeink számára elérhetőek,

  • akik az igénylés napjától számított 5 éven belül, legalább két alkalommal közvetlenül szállónknál foglalták le szállásukat

Általános felhasználási feltételek:


1. A törzsvendég kedvezmények azon Vendégeink számára érvényesíthető, akik közvetlenül szállodánknál foglalnak – honlapon, e-mailen, telefonon, vagy akár személyesen. Közvetítő irodán, online szállásfoglaló portálon, kuponvásárlás esetén a törzskártya nyújtotta kedvezmények nem vehetőek igénybe. A kedvezmények az idegenforgalmi adóra és közvetített szolgáltatásokra nem vonatkoznak.

2. A kedvezményeket kizárólag a foglaló személy és kísérője veheti igénybe arra a szobára vonatkozóan, amelyet saját maguk számára lefoglaltak. Törzsvendég kedvezmény érvényesítését foglaláskor szükséges előre jeleznie szállodánk számára.

3. A kedvezmények más kedvezményekkel együtt nem vonhatóak össze – pl. előfoglalási kedvezmények, last minute akciók.

4. Speciális ajánlatok: szállónk speciális csomagárat is számíthat (egyéni elbírálás alapján, az aktuális foglaltság függvényében) törzsvendégei számára, amely ajánlatoknál a kedvezmény a fentiekben jelölt kategóriára vonatkozó szálláskedvezménynél magasabb is lehet, így Törzsvendégeink még kedvezőbb áron foglalhatnak!