SZABÁLYZAT

1.1. A Vendég a szobát az érkezés napján 14:00 órától foglalhatja el (Check in) és az utolsó tartózkodási napon délelőtt 10:00 óráig köteles elhagyni (Check out), kivéve ha előzetes megbeszélést követően a Szolgáltató a korábbi érkezést (Early check in), illetve a későbbi elutazást (Late check out) lehetővé teszi Szerződő fél részére.  A korábbi érkezés illetve a későbbi elutazás díját a mindenkori árlista tartalmazza.

1.2. A Szolgáltatónak abban az esetben, ha a Vendég nem jelenik meg a megállapodás szerinti nap 24.00 óráig, joga van arra, hogy elálljon a szerződéstől  – kivéve, ha későbbi érkezési időpont került kikötésre -, és ezáltal a lemondási feltételekben meghatározott kötbérfizetési kötelezettség lép életbe. Ha a Vendég a szobát az érkezés napján reggel 10:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszaka díját a Szolgáltató felé meg kell fizetnie.

1.3. A Szolgáltató által írásban megküldött ajánlat elfogadásával, a foglalás véglegesítéséről szóló visszaigazolással, továbbá a helyszínen vagy előre online kitöltött és aláírt bejelentővel egyidejűleg a Vendég a Beach Szálló Révfülöp Szerződési Feltételeit elfogadja, és köteles betartani.

1.4. A tartózkodás során szükséges információk megtalálhatóak a szobákban elhelyezett mappákban. Emellett recepció 8.00-20.00 órán keresztül áll a vendégek rendelkezésére.

 1. Gyermekkedvezmények: A szolgáltató azon vendégei részére, akik gyermekkel érkeznek, kedvezményeket biztosít. Pótágy, vagy babaágy elhelyezésére csak bizonyos szobatípusokban van lehetőség.

Szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén 0-3 éves korig a kedvezmény mértéke 100%, 3-6 éves korig 50%, 6-12 éves korig 30% kedvezmény, 12 éves kor felett nincs gyerekkedvezmény.

 1. Magánvendégek részére lemondási feltételek és előleg fizetési szabályok.
  Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra.

A megrendelt szolgáltatásokat a visszaigazolt teljes összeg 50%-nak megfizetésével lehet lefoglalni a foglalástól számított 3 napon belül.

A megrendelt szolgáltatásokat az érkezést megelőző 30 napon túl lehet lemondani kötbérfizetési kötelezettség nélkül, ebben az esetben a befizetett előleg visszafizetésre kerül, vagy egy másik időpontban szálláshely szolgáltatásra felhasználható.

A szállásdíj hátralék érkezést megelőzően min. 30 nappal fizetendő.

Az érkezést megelőző 30 napnál rövidebb időn belül történő lemondás esetén a befizetett összeg nem jár vissza.

Abban az esetben, ha a Vendég a visszaigazolt tartózkodási időn belül egy későbbi napon érkezik meg vagy korábban távozik, köteles a teljes lefoglalt időszakra járó visszaigazolt összeg 100%-át megfizetni.

 1. Minimum 20 vendég együttes foglalása csoportos foglalásnak minősül, melyre egyedi feltételek vonatkoznak. Csoportok részére foglalási, lemondási feltételek és az előleg fizetési szabályok, egyéb feltételek egyedi szerződés alapján vannak meghatározva.
 2. Háziállatok

5.1. A Szolgáltató szálláshelyére háziállatot kizárólag előzetes egyeztetést követően, korlátozott számban, a szabad kapacitás függvényében történő elhelyezéssel, tudunk fogadni. Kisállat a szálló egész területén a Vendég felügyeletével tartható, a közös helyiségeket a szobák megközelítésére használhatják. A háziállat felár díját a mindenkori árlista tartalmazza.

5.2. A Vendég teljes körűen felelős a háziállat által okozott károkért, illetve köteles az esetleges extra takarítás díját a helyszínen megfizetni.

Feltételek:

 • A szálló területén tartózkodni kizárólag veszettség ellen beoltott, „kisállat egészségügyi kiskönyvvel” rendelkező háziállattal szabad, maximum 30 kg-os kisállatot fogadunk.
 • A  szálló  kizárólag  szobatiszta  kutya,  macska  fogadását biztosítja külön szolgáltatási díj ellenében, az arra kijelölt szobákban.
 • Szobánként maximum 2 háziállat szállásolható el egyidejűleg.
 • A háziállatok részére ellátás és egyéb felszerelés nem biztosított, arról a Vendég köteles gondoskodni.
 • A szállóban csak olyan kisállat tartózkodhat, amely magatartásával nem zavarja a szállóvendégek nyugalmát.
 • A szálló területén a közlekedés és a sétáltatás során póráz használata kötelező.
 • A szálló belső közösségi tereibe (étterem, drinkbár)  közegészségügyi okokból kisállat nem vihető be.
 • Az ürüléket a kisállat gazdája köteles haladéktalanul eltakarítani, ellenkező esetben pótdíj kerül felszámolásra.
 1. A Vendég jogai

6.1. A Szerződés értelmében a Vendég jogosult a megrendelt szoba, valamint a szálláshely azon létesítményeinek rendeltetésszerű használatára, melyek beletartoznak a szokásos szolgáltatási körbe a kiírásnak megfelelő nyitva-tartási időben.

6.2. A Vendég a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások teljesítésével kapcsolatban panasszal élhet a szálláshelyen való tartózkodás időtartama alatt, az elutazás időpontjáig. A Szolgáltató ezen időszakban hozzá írásban igazoltan eljuttatott (vagy általa jegyzőkönyvbe felvett) panasz kezelésére vállal kötelezettséget.

6.3. A Vendég panasztételi joga a szálláshelyről történt elutazását követően megszűnik. A szálláshelyről történt elutazást követően utólagos kártérítés benyújtására nincs lehetőség.

 1. A Vendég kötelezettségei

7.1. A Szerződő fél köteles a Szerződésben megrendelt szolgáltatások ellenértékét a Szerződésben meghatározott időpontig és módon kiegyenlíteni.

7.2.  A vendég köteles gondoskodni arról, hogy a felügyelete alá tartozó kiskorúak folyamatosan felnőtt felügyelete alatt tartózkodjanak és megfelelően, a ház rendjét betartva viselkedjenek a szolgáltató szálláshelyén.

A kiskorú, vagy más okból nem teljes cselekvőképességű személy károkozásáért – függetlenül attól, hogy a károkozó magatartásra felügyelete alatt vagy azon kívül kerül sor – a szállóban tartózkodó felnőtt szülő, kísérő köteles minden károsult irányába helytállni.

7.3. A vendég köteles az őt ért kárt haladéktalanul jelenteni a recepción és minden szükséges adatot a szolgáltató rendelkezésére bocsátani, amely ahhoz szükséges, hogy a káreset körülményei tisztázhatóak lehessenek, illetve amelyek egy esetleges szabálysértési, vagy büntető eljáráshoz szükségesek.

7.4. A szolgáltató berendezéseiben és felszerelési tárgyaiban okozott kárért teljes anyagi és erkölcsi felelősséggel tartozik a kárt okozó.

7.5. A szobákból, illetve az épületből bútorokat, berendezési tárgyakat kivinni, áthelyezni nem megengedett.

7.6. A Vendég saját ételt, italt nem hozhat be a szálláshely területére, továbbá az éttermi szabályzatot mindenkor köteles betartani.

7.7. A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény végrehajtása értelmében 2012. január 1-től a szállásunk nemdohányzó létesítmény. Ennek értelmében a szálló zárt helyiségeiben (beleértve a vendégszobákat is), közösségi területein, valamint a szálláshelyhez tartozó teljes nyílt területen (beleértve a teraszokat, erkélyeket is) tilos a dohányzás. A hivatkozott jogszabály betartására vonatkozó kötelességére felhívó jelzéseket a jogszabályban előírt területeken a szálloda elhelyezte. A szálló alkalmazottai jogosultak a vendégeket, valamint a szálláshely területén tartózkodó bármely más személyt figyelmeztetni a jogszabály betartására, illetve a jogszerűtlen magatartás abbahagyására. A vendégek, illetve a szálló területén tartózkodó bármely személy köteles a jogszabály betartására, valamint az esetleges felszólítás teljesítésére. Amennyiben bármely vendég vagy a szálló területén tartózkodó személy jogsértő magatartása miatt a szálló üzemeltetőjét az illetékes hatóság hivatkozott jogszabály alapján bírsággal sújtja, úgy az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy az adott jogsértő magatartást tanúsító személyre a bírság összegét áthárítsa, illetve annak megfizetését tőle követelje.

A szobában történő dohányzás esetén a Szolgáltató jogosult extra takarítási díjat felszámolni a Vendéggel szemben.

7.8. Tűz és bármely észlelt veszélyhelyzet esetén a Vendég köteles a recepciót haladéktalanul értesíteni.

8. Házirend