Strand |Beach Szálló Révfülöp

Vendégeinknek mindkét révfülöpi strandra ajándék belépőt biztosítunk a teljes tartózkodásra. A Szigeti strand a szálló bejáratától 100 méterre van, a Császtai strand pedig 20 perc sétatávolságra. A révfülöpi strandok kiváló vízminőségűek, szépen karbantartottak, jól felszereltek, sok szolgáltatást kínálnak, az utóbbi pár évben sok fejlesztést valósítottak meg. Óriási előnyük, hogy nem zsúfoltak, mivel a közelben több más strand is található, így a tömeg még egy zsúfoltabb hétvégén is jól eloszlik.

Szigeti Strand

 8253 Révfülöp, Sziget u. 1.

A Szigeti Strand mesébe illő környezetben, fokozatosan mélyülő mederrel, családias, retró hangulattal várja vendégeit. A Beach Szálló Révfülöptől mindössze 100 méterre, egy csendes kis utcán gyalogosan megközelíthető. A vasútállomástól, buszmegállótól, mólótól egyaránt 300 méterre van, és a balatoni bringakör is a strand közelében halad el. Aki egyszer ide látogat, az egész biztosan visszavágyik majd. A 2023-as Kék Hullám Zászló strandminősítésen 4 csillagos zászlót kapott a Szigeti Strand!

Természeti adottságai, kialakítása alapján a magyar tenger egyik legbarátságosabb strandja a révfülöpi Szigeti strand, melyet a Balaton-átúszások színhelyeként közismert sportpálya mellett találjuk meg. Lidós résszel és kiépített partszakasszal egyaránt várja a strandolókat. A fürdőzők biztonságára június közepétől augusztus végéig úszómester ügyel.

Jól felszerelt, minden kényelmi elemmel rendelkezik. Van mosdó, öltöző, automata “Cuccmegörző”, tusoló, baba-mama szoba, több játszótér és Wi-Fi is. A strandon több büfé (pizzéria, grill, lángos fagyizó) és strandcikk árus is található. A sportok kedvelőit vízibicikli és SUP bérlés, strandröplabda pálya, valamint szabadtéri konditerem is kecsegtetik. Egy tartalmas nap után érdemes benézni a strand melletti Szigeti kertmoziba, ahol a legújabb mozifilmekből szoktak vetítéseket rendezni. A büféjében kapható minden, ami egy jó filmezéshez szükséges: nachos, popcorn, üdítők. A jegyeket a vetítés előtti órában lehet megvásárolni, a pénztárnál pedig párnákat is lehet kérni a maximális kényelem érdekében.

Nem kell nagy tömegre számítani, a tágas terek miatt egy hirtelen jött turistaáradat is szellősen el tud férni egymás mellett. A Balaton vize mondhatni tökéletes ezen a szakaszon, hiszen nem kell se hínár, se iszap miatt aggódni. A homokos part lassan és fokozatosan mélyül, ideális játékteret teremtve a családosoknak.A legfiatalabb korosztálynak egy sekély rész is el lett különítve, hogy ők is a lehető legnagyobb biztonságban élvezhessék a víz adta örömöket. A vízbe jutást a már megszokott módon lépcsők és stégek biztosítják. A mélyebb szakasznál két úszóstéget telepítettek napozáshoz, játékhoz, ahonnan nagyokat lehet csobbanni a Balatonba.

Mozgáskorlátozott vendégeknek biztosított szolgáltatások: úszóstégre telepített beemelő szerkezet, mosdó és öltöző, parkoló.

A strand a hivatalos nyitás előtt és után illetve az év többi részében a strand sétányként, szabadstrandként használható, a WC működik. Június első felében már egyre több szolgáltatást nyújtanak, a lépcsőket is lerakják a vízbe.

Császtai strand

8253 Révfülöp, Badacsonyi út

A szépen kialakított, sokak által kedvelt, Császtai strand a Beach Szállótól 1.600 méterre, 20 perces sétára található Révfülöp nyugati felén. A 2023-as Kék Hullám Zászló strandminősítésen 4 csillagos zászlót kapott a Császtai Strand!

A strand gyönyörű környezetben, a 71-es főút, vasút, Balatoni Bringaút mellett. A fürdő jó megközelítési lehetőséggel, kiépített parkolóval rendelkezik. Népszerűségét megannyi szolgáltatásának illetve hatalmas zöld területének köszönheti, a 400 méteres partszakaszon fürdőzőket vizimentő felügyeli. A kisebbeknek kialakított pancsolón kívül a víz gyorsan mélyül. Bőségesen találunk gondozott füves területeket a napozáshoz, de igény szerint árnyékba is húzódhatunk. 

Az idelátogatókat egy új fogadóépület, szolgáltató egységekkel várja, több büfé, fagylaltos és sportszerkölcsönző üzemel. A strand területén óriás vízi csúszda, úszóstég, strandröplabda pálya, strandfoci, vízilabda pálya, vízi kosár pálya, vízi röplabda pálya, több játszótér, napozóágy és vízisportszer kölcsönző, öltöző, értékmegőrző található. A strandon található vízi csúszdának köszönhetően sokan csak „csúszdás” strandként emlegetik. Pár éve vitorlás formájú játszóteret és homokos partszakaszt kaptak a gyerekek, sekély öböllel 

Mozgáskorlátozott vendégeknek biztosított szolgáltatások:  beemelő szerkezet, mosdó és öltöző, parkoló.

A strand a hivatalos nyitás előtt és után illetve az év többi részében a strand sétányként, szabadstrandként használható, a WC működik. Június első felében már egyre több szolgáltatást nyújtanak, a lépcsőket is lerakják a vízbe.